första dagen..

.. på we&we kändes bra, riktigt bra faktiskt :) hoppas det fortsätter på den vägen så kan detta sluta bra!



Fredasmys.

Fredasmys<3

Det finns nog inget bättre än att bara sitta hemma och slippa gå ut och trängas med folk plus att man slipper bli dålig är så jävla skönt. Snart blir det mat och hoppas på att få Let's dance ikväll (;


S - kärleksförklarning.




sunne sunne sunneee

Ja det är lika bra att vänja sig vara i sunne hela dagarna för på måndag börjas det och då blir det inget annat än sunne på veckorna. Även denna dag har bestått av skoooga över en kopp te och ett besök på Lindex (: Det finns så otroligt fina kläder till barn man smälter så fort man ser dom. Hitta ett jättefint set till Isabella som fyller 3 år på söndag. Sötunge, hon tjatar om Sebastian helatiden.. det ligger i släkten ;)



<3





Karlstad trippen..

.. igår gick finemang tillslut ;) Vi blev två timmar sena iväg för att vi alltid har otur med bilar, slår aldrig fel. Det blev en lång tur till karlstad på 12 timmar cirkus.. shopping, makeupstore och Mary Kay party hemma hos Sofia, mysigt och roligt! Vi köpte på oss lite och jag rekommenderar detta märke! :) Mary Kay. men självklart makeupstore oxå :)


Hannah shoppa tydligen en del, hon kom ut med en tomtesäck. =D




Nu sitter jag i Sunne hos babe och eldar lite så han inte ska frysa ihjäl när han kommer hem.
Det ska va kärringer till allt, eller höss?


Så här mysigt hade det aldrig sett ut om det var en käär som hade eldat.





bingolotto?

Någon från bingolotto ringde nyss och sa att jag skickat en lott med mitt nummer?
sen när spela jag bingolotto och sen när skicka jag in dom? haha.
Vem känner sig skyldig?

De ville att jag skulle prenumerera,
''nej tack jag är arbetslös så det är ingen bra idé''
Han ursäkta och la på.. tur att arbetslösheten har någon positiv effekt.







Färgbomb

Färgbomber är ena bra bomber, skit bra för mig som lätt får dassigt hår och när jag färgat mig sitter inte färgen alls bra. Så en hårinpackning med färg är ju toppen. Tur att någon kommit på denna uppfinning slipper jag få mer slitet hår än vad jag redan har :) Imorrn ska jag till Karlstad med Hannah också så nu ska jag äntligen få använda mitt presentkort på makeupstore och mitt smink är nästan slut så det passar perfa.

Nu ska jag hoppa i mysdressen och lagat mat :)









önskelista







jamen visst..

.. pärlan gick igenom ska ni veta! (; Nu ska jag sätta mig och göra ett brev och forska lite mera om hudterapeuter.. jag är sååååååå sugen :)





pärlan är igång.

Uppe med tuppen känns det som. Idag ska pärlan besiktigas också, wihooo!
Wish me luck ;) aldrig gjort det förr.. kan bli spännande.







Lilla fis! Nu fryser han och ligger som en...

img_5700 (MMS)

Lilla fis! Nu fryser han och ligger som en liten bebis i famnen med täcke på :)


Fint och vara barnvakt där lilla valpen är...

img_6702 (MMS)

Fint och vara barnvakt där lilla valpen är den enda som vill ha uppmärksamhet. ;) vad en dator kan göra egentligen, haha!


Min kväll är räddad plus att det är let's ...

img_1137 (MMS)

Min kväll är räddad plus att det är let's dance ;)


Såhär gött mår jag också just nu :) fredag...

img_4611 (MMS)

Såhär gött mår jag också just nu :) fredag, tacos och raklång i soffan med en gosifilt. En sak fattas... Sebbus<3


Brudarna

Bara massa brudmys idag oxå, så skönt när Ellen är hemma för då ses vi verkligen alla :) idag har vi umgåtts i 12 timmar och det är så skönt med brudar ibland. Saknar min fis också men imorrn börjar helgen igen så då ses vi. Nu ska jag lägga mig och sova...skönt för jag är nu mera privat chaufför och första turen börjar redan vid 07:30 ;p / Love Mischie


bruuuudar

Shiiit, märktes att man inte träffat brudarna på över en månad. Fanns mycket och prata om (: ååh.. jag vill oxå åka till Thailand, blev så himla sugen. Vi satt och prata från halv fem ända till kl tio, då fanns det saker och prata om kan jag säga! <3 Man behöver brudprat ibland. =)


lånar någons bild.





Pälsmössa

img_9005 (MMS)

Min gosiga pälsmössa har kommit :) finns massa mysiga på palsmossa.se med snabba leveranser.


hem till by nr. 2

Nu har jag duschat och strax gjort mig klar för att snart åka hem till by nr. 2 igen. Mamma kommer och hämtar mig, vilken tur jag har va? (: Ellen hör av dig om du får tråkigt redan idag. PUSS.






lugna puckar

Jag blir kvar i Sunne hos min älskling i en natt till, måste fixa lite saker här imorrn :) Imorrn kommer Elis hem oxå och på Onsdag ska vi träffa brudarna och höra hur det har haft det i Thailand, wihooo! Varit lite lugna dagarna nu men jag kommer igen imorrn. (;


nämen äre int fin jäntan.





drömmarnas drömmare.

Många tankar som snurrar idag. Känns som jag har många idéer i luften men hur mycket händer det för mig? NADA. Nu ska vi ta tag i det (; Skriva ett 'brev' till praktiken, ett CV till ett annat ställe och ett personligt brev till ytterligare ett ställe. 






..

hoho, jag kunde fixa det ändå.. Mozilla firefox är skit så ni vet! (;



spyr

ååååååååh! ibland kan man spy på blogg.se bara för att det ska vara så krångligt och redigera all skit på designen. Det får se ut som det gör för tillfället tills jag fixar ett proffs som kan hjälpa mig (; Tack Ronja för den fina headern är jättenöjd. PUSS! Sista dagen på helgen känns tungt men snart börjar verkligheten nästan på riktigt igen.



Idag kände kissen för lite rouge (;




Äntligen fredag.

Nu är det äntligen helg.. skönt! Helgen har börjat något låg med lite begravning och tråkigheter men ikväll ska jag och mamma göra god mat och bara slapp framför Let's dance (: heja Bagge!! imorrn kommer fisen och myser, saknar dig snos. <3 Hoppas ni får en bra kväll.


Jag har färgat mig igen (A)



städat

Jag städa faktiskt och här har ni bevis (:
Sebbus är du inte glad nu? puss








pilsk hund

Jag har en pilsk hund, han är helt galen och ska ut heeelatiden.. bara springer runt benen hela dagarna och när man släpper ut honom står han bara där med nosen upp i vädret i flera minuter och bara njuter av doften av LÖPTIK. Han väcker mamma mitt i natten bara för att få gå ut och känna doften, haha! hon är mindre glad. Ungefär som tjuren Ferdinand men han luktar nog på nåt betydligt bättre. ;)

Det är konstigt hur ni killar är.. bara för det doftar lite pussy så tappar ni alla era sinnen och blir otroligt jobbiga ;)



Här står han och bara luktar och vägrar att lyssna på vad man säger.




garderob

Om man skulle städa garderoben idag kanske?
Fy fan va tråkigt det lät!



Fast kanske ett måste, haha.



Söv ä gött

Första gången på flera månader som det ska bli jäkligt gött å sööv! Gonatt :)


Lååång lång dag!

Äntligen kan man få sitta och bara vara.. det har varit en långdag!

Möte med arbetsförmedlingen check
Handlat med mormor check
Hjälpt mormor städa bort lite jul check
Varit nere till Sunne och fixat klart med arbetspraktiken på WE&WE check
Handlat med mamma check
Ute och gått med hunden check


Ja som sagt, fått mig en praktikplats för jag orkar verkligen inte gå hemma längre och jag kommer varken kunna utvecklas eller få in någon fot om jag går hemma och drar benen efter, tror och hoppas att jag kommer att trivas. De var verkligen ett seriöst företag/butik och det ska bli kul och se skillnaden på kedja och icke kedja. Lärorikt!


Ett av Vero Modas skyltfönster i somras.



Snark

Slog upp mina bl..å? .. gröna halv sju och det va inte igår kan jag säga. Dax att köra brorsan till skolan och själv ska man på möte. Längtar redan tills denna dag är över!


Gonatt

Nu ska jag äntligen gå till sängs, haft en jätte mysig dag med Hannah i Karlstad. Vi traska runt lite i stan i vår egen takt och bara va i stort sett :) träffa äntligen Lovisa för första gången sen jag flytta hem ifrån stan, saknar verkligen att jobba på vero moda och bo därnere i stan. Nej nu ska jag försöka blunda imorrn står en del på schemat. Sovgott!


Tisdag

Jag och Hannah ska ta oss en tur till Karlstad idag, väntar på att hon ska bli klar vid frissan så kommer hon till Sunne och hämtar upp mig! :) Innan dess måste jag ringa några samtal och fixa lite. Det tar vi en kopp te på (:

<3



Love



Sunne hela dagarna

Jag blev kvar i Sunne hela dagen och gjort iaf ett litet litet framsteg ang. mitt liv, hur bra låter inte det? men fortfaranade lååångt ifrån bra. Vad vill jag bli? Jag har alltid velat bli frisör men nu är alla frisörer och de finns överallt.. antar att jag kommer få komma på något helt nytt! Tiden får visa.


Tur att jag tar livet så jäkla bra ändå (;


Love


Monday morning.

Måndag igen, vardag igen! Det är pest och pina varje gång.. men denna vecka ska jag fanimej göra karriär! Läs med en nypa salt ;)





Love



Söndag

Söndag är den värsta dagen på hela veckan, men ändå skön. Man kan ju bara ligga o slöa ;) Sista mysdagen med älsklingen oxå men snart är det helg igen (:


Love


Helg

Äntligen helg jag bara njuter med min älskling! :) hoppas ni har det gött. Love Mischie


Ellen 21 år..

Kafferep hos Ellen 21... NU :)




Love


Studenten 2010

Tror det blev ombytta roller för någon sekund, vem ska vara full egentligen pappa? haha!



Varför känns det som jag inte tog vara på studenten? jag gjorde ju de, men ändå vill jag göra om det och ha lika roligt igen och kanske vara snäppet värre än vad jag var.. fast värre går nog inte att få än just de timmarna vi stod på flaket. Det var verkligen hur jääävla kul som helst och skulle kunna gå om 3 år för att få göra det igen. Jag tror att jag tog vara på tiden men man förväntar sig så mycket, tiden går för snabbt helt enkelt och tyvärr är det bara några få timmar det handlar om. Så studenter 2011, NJUUT! av hela veckan ta varjedag som den stora dagen istället för att gå och vänta på just den. Njut av allt de få dagarna ni lever i paradiset för ingen på skolan kommer någonsin lära er vilket jävla helvete det egentligen är att springa ut från dörrarna på den stora dagen och möta den allt för stora världen. Det ska gudarna veta.

Love


Endast tomten är vaken.

img_0512 (MMS)

Kan man inte ha tomten framme året runt? Han är ju så söt min lilla Nisse. :)


<3

Din jäkla mysong. :) puss




Love


Hur mycket snö..

.. kan det finnas egentligen? Det är redan hur mycket som helst men fortfarande vräker det ner. Jag var nyss ute på promenix med min lilla vovvsing, vi tog ensväng ner till sjön där snön gick över magen på honom så nu har tjockisen fått pulsat sig fram ;) jaha.. 2011 skulle ju mitt nya liv startat och 6 dagar har gått och fortfarnade ingen förändring, när ska det vända egentligen? mitt tålamod är slut!!!!

Mischie önskar att 2011 tar fart snart och blir som 2010 började, jag flyttade hemifrån, tog studenten och fick ett jobb.... men när kommer mitt nya jobb och min & sebbus nya lya? år 2020?






Love


Katt tema.

Hade det inte varit för den yviga svansen skulle man kunna tro att det var något annat som stod mellan benen. (;


2011-01-05

Hannah har världens sötaste katt (:



''Helmeeeer''


Sveriges mest underhållande.. dröm!

Hannah skicka nyss ett sms och berättade att hon hade drömt att jag kom 3:a idol inatt.. ja varför inte? (; När Jihde kommer fram med micken till pappa får han inte fram ett enda ord för han var klapp kanon? haha. låter som honom va? ;)


Hannah med idol.


Shabby chic

Jag har börjat lite sakta men säkert med att testa och måla lite shabby chic. Trodde inte att det skulle gå men.. med ikea möbler kan man göra allt ;)





Gud söö chicisk jag ä.


Oleby badplats.

Vill ni komma och ta ett vinter dopp?



NU! Inträde endast 20:-



Ett stort grattis till..

.. Ellen Åkerlund på födelsedagen. Hoppas du får en bra dag hem på planet! Förra året slår förmodligen alla dina födelsedagar, det går ju som sagt inte att toppa ;) Kanske vi också ska tacka Ellen för att hon gav mig och Ida en mildare födelsedag än vad hon själv fick. haha!



Ellen förra året när hon fyllde 20 och hade ingen aning om vad hon skulle göra ;)



 '' I'm a suuuuperwoomaan, yees i'm ''




2011

Så ser vi ut år 2011. ;)






RSS 2.0